Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@07:31:34 GMT

علی کریمی غیرفوتبالی ها را هم دریبل خواهد زد؟

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۲۸۷۹۹

علی کریمی غیرفوتبالی ها را هم دریبل خواهد زد؟

ساعت24-ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال روز گذشته به اتمام رسید.

ثبت نام یکی از حساس ترین و سرنوشت ساز انتخابات های تاریخ فدراسیون فوتبال ایران، روز گذشته به پایان رسید و 5 چهره سرشناس فوتبالی و مدیریتی، آمادگی خود را برای رقابت های انتخاباتی اعلام کردند.

حساسیت این انتخابات از آن جهت است که پیروز این کارزار هر کسی که باشد، راه بسیار دشواری در بهبود اوضاع فوتبالی دارد که در حال حاضر میراثی جز بدهی و بحران مالی در خود ندارد و تیم ملی هم 4 جدال سرنوشت ساز را در سال 1400 پیش رو دارد که اگر نتایج لازم را در آن نگیرد، رویای جام جهانی 2022 قطر خیلی زود بدل به کابوس می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تمامی این اوصاف و با فرض تایید صلاحیت شدن تمامی کاندیداهای ثبت نام کرده، رقابت روز 10 اسفند به تقابل چهره های جوان و پا به سن گذاشته ای تبدیل خواهد شد که هرکدام طی سالیان اخیر در فوتبال و ورزش کشور سهمی داشته اند. در ادامه مروری خواهیم داشت بر 5 کاندیدایی که آماده اند تا سکاندار فوتبال ایران بشوند:

علی کریمی؛در اندیشه دربل حریفان!

او بی تردید جذاب ترین چهره این انتخابات است. کسی که در طی سالیان فوتبال بازی کردنش از فتح و پرسپولیس تا الاهلی و بایرن مونیخ و تیم ملی فوتبال ایران به جادو با توپ فوتبال شهره بود و هیچ مدافعی تاب ایستادگی در مقابل تکنیک نابش را نداشت.او حالا با عزمی راسخ پا به کارزاری گذاشته که بی شک سخت تر از تمام مصاف های دوران فوتبالش خواهد بود.

کریمی که شاید اصلی ترین و شاخص ترین منتقد دوران ریاست مهدی تاج و محمدرضا ساکت در فدراسیون فوتبال بود، حالا در غیاب چهره هایی مثل علی دایی و سعید آذری-که به نفع کریمی از انتخابات کنار کشید- فوتبالی ترین کاندیدای این انتخابات به حساب می آید که از دل اهالی این رشته برآمده و موج حمایت ها از او طی چند روز اخیر، این مسئله را به خوبی نشان می دهد.

او مهدی مهدوی کیا،سعید دقیقی و فاطمه علیپور را به عنوان نواب رییس پیشنهادی اش برگزیده و باید دید آیا در نهایت می تواند اعتماد مجمع را به خود جلب کند یا خیر؟

*شهاب الدین عزیزی خادم؛چراغ خاموش به سمت صندلی ریاست

یکی از چهره های همیشه پر سر و صدای مدیریت فوتبال ایران طی سالیان اخیر، شهاب الدین عزیزی خادم بوده است. او که سابقه حضور در هیئت رییسه فدراسیون فوتبال را دارد و سمت هایی همچون ریاست سازمان تیم های ملی و رییس شورای عالی راهبردی فدراسیون فوتبال را برعهده داشته، حالا وارد رقابت برای کسب صندلی ریاست فدراسیون شده است.

او منصور قنبرزاده،حیدر بهاروند و شهره موسوی را به عنوان نواب خود برگزیده است.عزیزی خادم یکی از نفراتی است که خیلی چراغ خاموش به سمت صندلی ریاست حرکت کرده و البته خیلی ها شانس او برای تصدی این پست را بالا نمی دانند.

*حیدر بهاروند؛در حال ائتلاف

سرپرست فعلی فدراسیون فوتبال حالا هوای ریاست در سر دارد. او که از بازماندگان تیم مدیریتی قبلی فدراسیون به شمار می آید، امیدوار است تا با استفاده از نفوذی که در مجمع دارد، بقای خود را در فدراسیون امتداد بخشد و این بار در قامت یک رییس دائمی و نه سرپرستی موقت به صندلی دفتر ریاست فدراسیون فوتبال تکیه بزند.

او شهاب الدین عزیزی خادم،منصور قنبرزاده و شهره موسوی را به عنوان نواب خود برگزیده تا احتمال ائتلاف بین او و بهاروند قوی باشد.بهاروند با عزیزی خادم ائتلاف کرده و هر کدام که رای بیاورند در کابینه دیگری حضور خواهند داشت.

*کیومرث هاشمی؛سودای دوباره مدیریت

از مدیران تاثیرگذار ورزش ایران در دهه 80 و از چهره های نزدیک به محمود احمدی نژاد که در دوره ریاست جمهوری او به سمت هایی همچون معاونت سازمان تربیت بدنی و سرپرستی فدراسیون فوتبال هم رسید و از سال 1392 تا 1396 هم به عنوان رییس کمیته ملی المپیک فعالیت کرد.هاشمی حالا یک بار دیگر در تلاش است تا بتواند به ساختمان فدراسیون بازگردد و این بار دیگر نه مثل سال 1385 سرپرست،بلکه رییس فدراسیون فوتبال شود.

او روز گذشته درباره حضورش در انتخابات گفت: برنامه تحول آفرین در حال آماده‌سازی است و قطعا در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد. چیزی که فوتبال کشور نیاز دارد همدلی، وحدت و همراهی جامعه فوتبال و استفاده از ایده‌های نو است. با چالش‌های زیادی مواجه هستیم که منابع مالی بزرگترین چالش ورزش و فوتبال کشور است که امیدوارم با همت و تلاش مجموعه فدراسیون، رسانه‌ها، مجلس انقلابی و دولت و همینطور بخش خصوصی بتوانیم این چالش‌ها را برطرف کنیم.

هاشمی افرادی نظیر علیرضا رحیمی، غلامرضا بهروان و پریا شهریاری را به عنوان نواب خود برگزیده است.

*مصطفی آجرلو؛بازگشت سردار

نام آجرلو همه را به یاد دوران مدیریت او در تیم های پاس،استیل آذین و تراکتور می اندازد. او که در اواخر دهه 70 وارد فوتبال شد و مدیریت تیم پاس تهران را برعهده گرفت، توانست روزهای خوبی را برای این تیم رقم بزند اما در دوران حضورش در استیل آذین دستاوردی جز خرید ستاره های میلیاردی و در نهایت اختلاف و درگیری با مهم ترین ستاره تیمش یعنی علی کریمی که حالا رقیب آجرلو در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال است، نداشت و دوران حضورش به عنوان مدیرعامل تراکتور هم چندان برای او موفقیت آمیز نبود.

آجرلو یکی از افرادی است که در انتخابات 4 سال پیش فدراسیون، از مهدی تاج شکست خورد و همان وقت انتقادات تندی را در خصوص نحوه برگزاری رای گیری مطرح کرد و حالا هم در تازه ترین اظهارنظرش ابراز امیدواری کرده که این دوره از انتخابات، به مسائل سیاسی آلوده نگردد.

او، حسن نصراصفهانی،سعید فتاحی و لیلا محمدیان را به عنوان نواب خود پیشنهاد داده است.

*ستار عبدی پور

عبدی پور نیز به عنوان یک روحانی در فدراسیون فوتبال حضور یافت و اعلام کرد که برای ریاست فدراسیون نامزد شده است و بیش از این اطلاعاتی از این نامزد در دسترس نیست.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ریاست فدراسیون فوتبال ایران عزیزی خادم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟

انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

حجت‌الاسلام سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حجت‌الاسلام حمید رسایی، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود. 

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگا‌ه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم. 

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • کریمی: منتظر صحبت ما هستند تا محروم کنند!
  • کریمی: فدراسیون باعث شد از کورس قهرمانی جا بمانیم
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!