Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شعب ۱۵ گانه مجلس اعضای هیات رییسه شعب، اعضای کمیسیون تحقیق و اعضای کمیسسیون تدوین آیین نامه داخلی را اعلام کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در ادامه جلسه علنی امروز پنج شنبه (۸خرداد) گزارش شعب ۱۵گانه در مورد انتخاب هیات رئیسه شعب،اعضا هیات تحقیق و تدوین آیین نامه قرائت شد.

شعبه اول:
ابوالفضل ابوترابی به عنوان رئیس، رمضانعلی سنگدوینی و محمدعلی محسنی بندپی به عنوان نواب رئیس، رضا حاجی پور و کیومرث سرمدی به عنوان دبیران و رحمت الله نوروزی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبه دوم:
سیدجواد ساداتی نژاد رئیس شد. یوسف داوودی و حسین حسین زاده به عنوان نواب رئیس، الهام آزاد و غلامعلی کوهساری به عنوان دبیران و عباس گلرو به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه سوم:
علیرضا زاکانی به عنوان رئیس، جبار کوچکی‌نژاد و محمدصالح جوکار به عنوان نواب رئیس، حسین بامیری و عبدالله ایزدپناه به عنوان دبیر و سیداحمد رسولی‌نژاد نیز به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه چهارم:
مجتبی یوسفی به عنوان رئیس، مرتضی محمودوند و مهدی شریفیان به عنوان نواب رئیس، فاطمه قاسم پور و غلامرضا مرحبا به عنوان دبیر و  سلمان اسحاقی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه پنجم:
علیرضا منادی سفیدان رئیس شد. جلال محمودزاده و مهدی اسماعیلی به عنوان نواب رئیس، محمدرضا دشتی اردکانی و  محمدرضا احمدی به عنوان دبیر و علی حدادی به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه ششم:
محمد باقری به عنوان رئیس،  عادل نجف زاده و روح الله متفکر آزاد به عنوان نواب رئیس، حسین حاتمی و سیدمحمد پاک مهر به عنوان دبیر و علی اصغر باقرزاده به عنوان سخنگو  انتخاب شدند.

شعبه هفتم:
حسینعلی شهریاری رئیس شد. سیدجلیل میرمحمدی و محمود احمدی بی غش نواب رئیس، معصومه پاشایی بهرام و مجتبی رضاخواه دبیر و عباس مقتدایی سخنگو شد.

شعبه هشتم:
احمد امیرآبادی فراهانی رییس شد، محمدرضا صباغیان بافقی و مهرداد گودرزوند چگینی به عنوان نواب رییس، مهرداد ویس‌کرمی و احمد راستینه به عنوان دبیران و علی اکبر کریمی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه نهم:
مجتبی ذوالنوری به عنوان رئیس، فداحسین مالکی و سیدجواد حسینی کیا به عنوان نواب رئیس، علیرضا ورناصری و محمدطلا مظلومی به عنوان دبیر و محمد طغیانی به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه دهم:
غلامرضا تاجگردون رئیس شد. محمد وحیدی و فرهاد طهماسبی به عنوان نواب رئیس، مجید انصاری و محسن فتحی به عنوان دبیر و  کمال علیپور به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه یازدهم:
سیدرضا تقوی به عنوان رئیس، علی آذری و  سیدصادق طباطبایی به عنوان نواب رئیس، معین‌الدین سعیدی و شارلی انویه تکیه به عنوان دبیر و  مجید نصیری به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه دوازدهم:
سید ناصر موسوی لارگانی رئیس شد. منصور آرامی و مصطفی طاهری نواب رئیسه، منصور شکراللهی و پرویز اوسطی دبیر و محمد علیپور سخنگو شدند.

شعبه سیزدهم:
سید محمود نبویان به عنوان رئیس، سید نظام الدین موسوی و محمدرضا رضایی کوچی به عنوان نواب رئیس، کیوان مرادیان و  امان الله حسین پور به عنوان دبیر و روح الله عباسپور  به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه چهاردهم:
عبدالحسین روح الامینی به عنوان رئیس، عباس جهانگیرزاده و سارا فلاحی به عنوان نواب رئیس، علی علیزاده و  شهریار حیدری به عنوان دبیر و  حسن نوروزی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه پانزدهم:
مصطفی آقامیرسلیم رئیس شد. ولی اسماعیلی و حسن شجاعی علی آبادی  نواب رئیس، عفت شریعتی کوهبنانی و  مهدی عسگری دبیر و بیژن نوباوه وطن سخنگو شدند.

بر همین اساس اسامی اعضای کمیسیون تحقیق مجلس یازدهم به شرح زیر است:

مجید ناصری نژاد، جواد نیک بین، منصورعلی زارعی کیایی، مهدی فرشادان، عزت اله اکبری تالارپشتی، محمدرضا میرتاج الدینی، حجت اله فیروزی، علی جدی، علیرضا پاک فطرت، امان اله حسین پور، علی اصغر خانی، احمد مرادی، سید حمیدرضا کاظمی و علی آذری.

 اعضای علی البدل کمیسیون تحقیق نیز به شرح زیر اعلام شد:
غلامحسین کرمی، احسان ارکانی، جعفر راستی، سید کاظم موسوی، مرتضی آقاتهرانی، مجید نصیرایی، احد آزادیخواه، ابراهیم عزیزی، سید سلمان ذاکر، مهدی عسگری، معصومه پاشایی بهرام و محمد صفری.

اعضا کمیسیون تدوین آیین نامه نیز عبارتند از:
نصرالله پژمانفر، جواد کریمی قدوسی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، مصطفی میرسلیم، محمدحسین فرهنگی، موسی احمدی، کاظم دلخوش اباتری، علیرضا سلیمی، سمیه محمودی، ابوالفضل عمویی، شهباز حسن پوربیگلری،  علی نیکزاد، محمدحسین حسین زاده بحرینی، علی اصغر عنابستانی و موسی غضنفرآبادی.

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: شعب گزارش مجلس عنوان نواب رئیس تدوین آیین نامه عنوان دبیر کمیسیون تحقیق عنوان رئیس رئیس شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۷۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود

«زهره سادات لاجوردی» داوطلب دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره تقسیم‌بندی احتمالی حزبی و سیاسی در مجلس آینده، اظهار کرد: با وجود تحرکاتی که شاهد هستیم، به این دلیل که حدود ۴۵ کرسی مجلس شورای اسلامی یعنی حدود ۱۵ درصد در دور اول تعیین تکلیف نشده و انتخابات به دور دوم کشیده شده است، هنوز نمی‌توان اظهار نظر قطعی در این زمینه داشت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، گفت: طبعاً با توجه به اولویت‌های کشور، منویات مقام معظم رهبری و شعار سال، موضوع اقتصاد جزو سرفصل‌های مجلس بعدی نیز خواهد بود.

داوطلب دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: البته اقتصاد به علاوه فرهنگ از موضوعات در اولویت مجلس آینده خواهد بود، چرا که اقتصاد منهای فرهنگ یا همان تفکر لیبرالیستی عامل اصلی بسیاری از مشکلات فعلی جامعه ما حتی در همان زمینه‌های اقتصادی است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به سوالی مبنی بر اینکه اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه چهار سال در هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس حضور داشتم و تسلط کافی و وافی بر این مقوله حاصل شده، در صورت حضور در مجلس بعد، با توجه به شناسایی مشکلات و علت اساسی آن‌ها، اولویت بنده حضور در کمیسیون فرهنگی یا اجتماعی خواهد بود.

لاجوردی ضمن تقدیر از خبرگزاری مهر به جهت راه اندازی پویش «با مهر انتخاب کنیم»، گفت: پویش «با مهر انتخاب کنیم» فرصت مناسبی است که هم برای کاندیداها ایجاد شده تا بتوانند سوابق و برنامه‌های خود را به مردم معرفی کنند و از طرفی این فرصت برای مردم هم فراهم شده که بتوانند با افرادی که قرار است نمایندگی آنها را در مجلس دوازدهم برعهده داشته باشند، آشنایی بیشتری پیدا کنند و نمایندگان خود را با آگاهی بیشتری انتخاب کنند.

کد خبر 6080614 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • گزارش زنده؛ تراکتور ۰ _ استقلال ۰
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد