Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شعب ۱۵ گانه مجلس اعضای هیات رییسه شعب، اعضای کمیسیون تحقیق و اعضای کمیسسیون تدوین آیین نامه داخلی را اعلام کردند.

در جلسه علنی صبح امروز (پنج‌شنبه) و در خلال برگزاری انتخابات هیات رییسه مجلس و شمارش آرا سخنگویان ۱۵ شعبه مجلس برای بررسی اعتبارنامه‌ها گزارش خود را به این شرح اعلام کردند:

شعبه اول:
ابوالفضل ابوترابی به عنوان رئیس، رمضانعلی سنگدوینی و محمدعلی محسنی بندپی به عنوان نواب رئیس، رضا حاجی پور و کیومرث سرمدی به عنوان دبیران و رحمت الله نوروزی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبه دوم:
سیدجواد ساداتی نژاد رئیس شد. یوسف داوودی و حسین حسین زاده به عنوان نواب رئیس، الهام آزاد و غلامعلی کوهساری به عنوان دبیران و عباس گلرو به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه سوم:
علیرضا زاکانی به عنوان رئیس، جبار کوچکی‌نژاد و محمدصالح جوکار به عنوان نواب رئیس، حسین بامیری و عبدالله ایزدپناه به عنوان دبیر و سیداحمد رسولی‌نژاد نیز به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه چهارم:
مجتبی یوسفی به عنوان رئیس، مرتضی محمودوند و مهدی شریفیان به عنوان نواب رئیس، فاطمه قاسم پور و غلامرضا مرحبا به عنوان دبیر و  سلمان اسحاقی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه پنجم:
علیرضا منادی سفیدان رئیس شد. جلال محمودزاده و مهدی اسماعیلی به عنوان نواب رئیس، محمدرضا دشتی اردکانی و  محمدرضا احمدی به عنوان دبیر و علی حدادی به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه ششم:
محمد باقری به عنوان رئیس،  عادل نجف زاده و روح الله متفکر آزاد به عنوان نواب رئیس، حسین حاتمی و سیدمحمد پاک مهر به عنوان دبیر و علی اصغر باقرزاده به عنوان سخنگو  انتخاب شدند.

شعبه هفتم:
حسینعلی شهریاری رئیس شد. سیدجلیل میرمحمدی و محمود احمدی بی غش نواب رئیس، معصومه پاشایی بهرام و مجتبی رضاخواه دبیر و عباس مقتدایی سخنگو شد.

شعبه هشتم:
احمد امیرآبادی فراهانی رییس شد، محمدرضا صباغیان بافقی و مهرداد گودرزوند چگینی به عنوان نواب رییس، مهرداد ویس‌کرمی و احمد راستینه به عنوان دبیران و علی اکبر کریمی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه نهم:
مجتبی ذوالنوری به عنوان رئیس، فداحسین مالکی و سیدجواد حسینی کیا به عنوان نواب رئیس، علیرضا ورناصری و محمدطلا مظلومی به عنوان دبیر و محمد طغیانی به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه دهم:
غلامرضا تاجگردون رئیس شد. محمد وحیدی و فرهاد طهماسبی به عنوان نواب رئیس، مجید انصاری و محسن فتحی به عنوان دبیر و  کمال علیپور به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه یازدهم:
سیدرضا تقوی به عنوان رئیس، علی آذری و  سیدصادق طباطبایی به عنوان نواب رئیس، معین‌الدین سعیدی و شارلی انویه تکیه به عنوان دبیر و  مجید نصیری به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه دوازدهم:
سید ناصر موسوی لارگانی رئیس شد. منصور آرامی و مصطفی طاهری نواب رئیسه، منصور شکراللهی و پرویز اوسطی دبیر و محمد علیپور سخنگو شدند.

شعبه سیزدهم:
سید محمود نبویان به عنوان رئیس، سید نظام الدین موسوی و محمدرضا رضایی کوچی به عنوان نواب رئیس، کیوان مرادیان و  امان الله حسین پور به عنوان دبیر و روح الله عباسپور  به عنوان سخنگو تعیین شدند.

شعبه چهاردهم:
عبدالحسین روح الامینی به عنوان رئیس، عباس جهانگیرزاده و سارا فلاحی به عنوان نواب رئیس، علی علیزاده و  شهریار حیدری به عنوان دبیر و  حسن نوروزی به عنوان سخنگو انتخاب شدند.

شعبه پانزدهم:
مصطفی آقامیرسلیم رئیس شد. ولی اسماعیلی و حسن شجاعی علی آبادی  نواب رئیس، عفت شریعتی کوهبنانی و  مهدی عسگری دبیر و بیژن نوباوه وطن سخنگو شدند.

بر همین اساس اسامی اعضای کمیسیون تحقیق مجلس یازدهم به شرح زیر است:

مجید ناصری نژاد، جواد نیک بین، منصورعلی زارعی کیایی، مهدی فرشادان، عزت اله اکبری تالارپشتی، محمدرضا میرتاج الدینی، حجت اله فیروزی، علی جدی، علیرضا پاک فطرت، امان اله حسین پور، علی اصغر خانی، احمد مرادی، سید حمیدرضا کاظمی و علی آذری.

همچنین اسامی اعضای علی البدل کمیسیون تحقیق نیز به شرح زیر اعلام شد:
غلامحسین کرمی، احسان ارکانی، جعفر راستی، سید کاظم موسوی، مرتضی آقاتهرانی، مجید نصیرایی، احد آزادیخواه، ابراهیم عزیزی، سید سلمان ذاکر، مهدی عسگری، معصومه پاشایی بهرام و محمد صفری.

بر اساس اعلام سخنگویان شعب پانزده‌گانه مجلس یازدهم اعضای کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی مجلس نیز به ترتیب زیر اعلام شدند:
نصرالله پژمانفر، جواد کریمی قدوسی، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، مصطفی میرسلیم، محمدحسین فرهنگی، موسی احمدی، کاظم دلخوش اباتری، علیرضا سلیمی، سمیه محمودی، ابوالفضل عمویی، شهباز حسن پوربیگلری،  علی نیکزاد، محمدحسین حسین زاده بحرینی، علی اصغر عنابستانی و موسی غضنفرآبادی./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: عنوان نواب رئیس عنوان دبیر کمیسیون تحقیق عنوان رئیس رئیس شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس

کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی این هفته جلسه داشتند که جزئیات برخی از جلسات این کمیسیون‌ها مصوبات و موضوعات بررسی شده را در این گزارش می‌خوانیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، کمیسیون‌های تخصصی مجلس این هفته جلسه داشتند که طرح‌ها و لوایح و موضوعات مختلفی را با حضور مسئولان دولتی بررسی کردند که در ادامه جزئیات جلسات برخی از این کمیسیون‌ها را می‌خوانیم:

تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور شناسایی 570 هزار واحد خانه خالی

علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه این هفته کمیسیون متبوعش گفت که نظارت بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان در دستورکار اعضا بود که مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه  ارائه کردند که بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال 570 هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای 100 هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

اعضای کمیسیون قضایی مجلس هم این هفته جلسه داشتند که حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسوین قضایی در تشریح این جلسه گفت: در این جلسه کلیات طرح فهرست تصویب نامه‌های قانون نامعتبر دوره فترت ( 19 اردیبهشت ماه 1340 تا 14 مهرماه 1342 ) با حضور معاون قوانین مجلس، معاون حقوقی رئیس جمهور و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها بررسی شد.

وی افزود: در این جلسه با رأی اکثریت اعضای کمیسیون قضایی، کلیات طرح مذکور به تصویب رسید و قرار شد دولت هفته آینده نظر نهایی خود را درباره جزئیات آن اعلام کند تا پس از بررسی و تصویب جزئیات گزارش کمیسیون جهت ارزیابی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شود.

عضو کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به دستورکار بعدی کمیسیون در این جلسه، گفت: در این جلسه لایحه اصلاح تبصره ( 6 ) الحاقی به ماده واحده قانون ابطال اسناد فروش رقبات، آب و اراضی موقوفه نیز بررسی شد.

نقدعلی در این باره گفت که در مورد این لایحه میان سازمان اوقاف و دولت وفاق ایجاد شده و در این جلسه به متن واحدی رسیدیم و مقرر شد دولت و اوقاف در هفته آینده نظر نهایی خود را درباره 10 درصد باقی مانده ارائه کنند تا بتوان آن را برای بررسی در جلسه علنی نهایی کرد.

تشکیل کارگروهی برای بررسی علت عدم پرداخت درصد حق بیمه پرداختی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت

بنابراین گزارش اعضای کمیسیون بهداشت نیز این هفته جلسه داشتند که در این نشست موضوع پرداخت حق بیمه پرداختی بیمه شخص ثالث، سرنشین و مازاد سهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را با حضور مسئولانی از وزارت بهداشت ، خزانه داری ، سازمان برنامه و بودجه، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کردند.

سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت درباره این جلسه گفت که رئیس کمیسیون در این جلسه مطرح کرد که بسیاری از بیمه‌ها در پرداخت سهم وزارت بهداشت از حق بیمه شخص ثالث عقب هستند و این موضوع خدمات دهی به بیماران را دچار خدشه کرده بنابراین ضروری است این مبلغ به حساب خزانه واریز شود تا به وزارت بهداشت اختصاص یابد.

وی افزود: در ادامه جلسه هم معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این باره گفت که بر اساس ماده 30 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت 10 درصد حق بیمه شخص ثالث باید با قبض جداگانه به ما پرداخت شود و تاکید بر روی توجه به قبض های جداگانه است البته نماینده بیمه مرکزی تاکید داشت که از سال های 1390 تا 1400 واریزها انجام شده و آمار وصولی مشخص است و این مبلغ به خزانه واریز می شود و خزانه به وزارت بهداشت تخصیص می دهد و مشکل اصلی در این رابطه شیوه تخصیص است و در تمامی سال ها به اندازه تکالیف، واریزی ها انجام شده است.

نماینده مردم قائنات ادامه داد: نماینده خزانه داری کل هم بیان کرد که تمامی این مبلغ در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته و حساب ها سیستمی است؛ همچنین نماینده دیوان محاسبات هم تاکید داشت که بیمه ها به وظایفشان در پرداخت حق بیمه عمل کرده اند اما مکانیزم پرداخت باید نشان دار شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت در پایان گفت که پس از بحث و گفت وگوهای صورت گرفته اعضا و رئیس کمیسیون از توضیحات دستگاه های حاضر در نشست قانع نشدند بنابراین مقرر شد کمیته ای متشکل از کمیسیون، دیوان محاسبات، خزانه داری کل کشور، وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بازرسی تشکیل و موضوع را بررسی و نتیجه نهایی را طی یک ماه آینده به کمیسیون اعلام کنند.

بررسی ایرادات شورای نگهبان به لایحه توسعه منطقه آزاد تجاری انزلی

بنابراین گزارش، مهدی طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره جزئیات جلسه این هفته کمیسیون متبوعش، گفت: اعضای کمیسیون با حضور حجت الله عبدالملکی، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، به بررسی گزارش لایحه توسعه محدوده منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی پرداخت که شورای نگهبان ایراداتی را به لایحه فوق گرفته و تغییراتی در این لایحه اعمال شده بود به عنوان مثال گفته شده که محدوده منطقه آزاد باید با یک مساحت مشخصی باشد. در این جلسه سعی شد ایرادات شورای نگهبان به لایحه فوق، با در نظر گرفتن نقطه نظرات کارشناسانه برطرف شود.

نمایندگان هیات مدیران شرکت دولتی از داوطلب شدن نمایندگی مجلس محرومند

همچنین اعضای کمیسیون شوراها نیز در هفته جاری جلسه داشتند که رسیدگی به یک طرح استفساریه در دستورکار اعضا قرار داشت.

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در تشریح این جلسه گفت که طرح استفساریه‌ای به کمیسیون ارجاع شده بود که در آن آمده است که آیا  حکم مقرر در بند 25 ماده 32 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی شامل اشخاصی که به نمایندگی از طرف اشخاص حقوقی، اعضای هیات مدیره و مدیران عامل شرکت‌های دولتی و یا وابسته به دولت هستند، می‌شود یا خیر که در جلسه کمیسیون بعد از استماع نظرات نمایندگان، کارشناسان مرکز پژوهش ها، وزارت کشور و شورای نگهبان مقرر گردید که مشمول این بند شده و باید برای شرکت در انتخابات مجلس استعفا بدهند.

وی در همین باره ادامه داد: همچنین در خصوص جز 25 بند الف و جز 11بند ب ماده 32 نیز که آیا شامل اعضای علی البدل می‌شود یا خیر نیز نظرات نمایندگان، کارشناسان مرکز پژوهش ها، وزارت کشور و شورای نگهبان گرفته شد و مقرر شد که این افراد نیز باید برای شرکت در انتخابات مجلس استعفا بدهند.

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس تاکید کرد: استفساریه مذکور با رای نمایندگان نظر مثبت گرفت و برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد که این مصوبه باید به تصویب نمایندگان در جلسه علنی نیز برسد.

حدود مرزی شهر جدید پردیس بازنگری می‌شود

علی خضریان نیز با اشاره به دیگر جلسه این هفته کمیسیون متبوعش، گفت: تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود در دستورکار بود که دراین جلسه مقرر شد ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله 120 کیلومتری تهران ارائه شود.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 گفت: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال 1403 که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان استاد نمونه کشوری
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور