Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- انتخابات هییت رییسه دائم مجلس در دستور کار دومین جلسه علنی مجلس یازدهم قرار گرفت. تاریخ انتشار: 08:38 - 08 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۴۳۴۱

خبرگزاری میزان - انتخابات هییت رییسه دائم مجلس در دستور کار دومین جلسه علنی مجلس یازدهم قرار گرفت.

رقابت برای کرسی ریاست  روز گذشته گزینه نهایی فراکسیون مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی مجلس یازدهم برای ریاست مجلس انتخاب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  پس از رأی‌گیری در نشست دیروز فراکسیون اکثریت به ترتیب قالیباف ۱۶۶ رای، حاجی‌بابایی ۵۷ رای، میرسلیم ۵ رای و نوروزی با ۲ رای حائز اکثریت آرا برای نامزدی جهت ریاست مجلس شورای اسلامی شدند.

گفتنی است در این جلسه ۲۴۰ نفر حاضر بودند.

نامزد‌های کرسی نواب رییس فراکسیون انقلاب  همچنین روز گذشته گزینه نهایی فراکسیون مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی مجلس یازدهم برای نواب رییس مجلس انتخاب شدند.   امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ۹۴ رأی، علی نیکزاد ۹۳ رأی، عبدالرضا مصری ۷۷ رأی، محمدمهدی زاهدی ۵۶ رأی، الیاس نادران ۵۳ رأی و علیرضا منادی سفیدان ۴۲ رأی حائز اکثریت آرا برای نامزدی جهت نواب رییس مجلس شورای اسلامی شدند.

بر این اساس امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی و علی نیکزاد کاندیدای فراکسیون اکثریت مجلس برای نایب رئیسی هستند.   نامزد‌های کرسی دبیری فراکسیون انقلاب  همچنین پیرو رای گیری روز گذشته فراکسیون اکثریت مجلس، احمد امیرآبادی منتخب قم با ۹۷ رأی، سیدناصر موسوی لارگانی منتخب فلاورجان با ۹۰ رأی، حسینعلی حاجی دلیگانی منتخب شاهین شهر با ۸۵ رأی، دهنوی منتخب تهران با ۷۳ رأی، متفکر آزاد منتخب تبریز با ۹۸ رأی، کریمی منتخب بابل با ۶۵ رأی به عنوان نامزد‌های فراکسیون انقلاب برای کرسی دبیری هیئت رئیسه مجلس انتخاب شدند.   نامزدهای کرسی ناظر هیئت رئیسه مجلس

همچنین روز گذشته نامزدهای کرسی ناظر هیئت رئیسه مجلس از سوی فراکسیون انقلاب اسلامی انتخاب شدند.

بر این اساس محمدحسین فرهنگی منتخب مردم تبریز با ۷۳ رأی، محسن پیرهادی منتخب مردم تهران با ۶۲ رأی علیرضا سلیمی منتخب مردم محلات با ۵۹ رأی به عنوان نامزدهای فراکسیون انقلاب برای کرسی ناظر هیئت رئیسه مجلس  انتخاب شدند.

انصراف حاجی بابایی

در حال حاضر کارت های داوطلبی ریاست مجلس در صحن مجلس توزیع می‌شود.

روح الله نجابت عضو هیئت رییسه سنی مجلس اعلام کرد که از چهار نماینده داوطلب کرسی ریاست مجلس یک تن از نمایندگان انصراف داده است

وی در ادامه اسامی کاندیداها به شرح زیر است:

 - مصطفی آقا میرسلیم

- فریدون عباسی

 - محمد باقر قالیباف

ناظرین شمارش آرا

در ادامه حجت السلام و المسلمین سید رضا تقوی اسامی سه تن از نمایندگان برای نظارت بر شمارش آرا کرسی ریاست مجلس را اعلام کرد که به شرح زیر است:

رحیم زارع نماینده آباده

جلالی نماینده رفسنجان

سید جواد کریمی قدوسی

روح الله نجابت عضو هیئت رییسه سنی مجلس در ادامه پنج داوطلب کرسی نواب رییس مجلس را به شرح زیر اعلام کرد.

سید امیر حسین قاضی زاده‌هاشمی 

علی نیکزاد ثمرین

روح الله نجابت عضو هیئت رییسه سنی مجلس در ادامه داوطلبین دبیری هییت رییسه مجلس را به شرح زیر اعلام کرد.

احد آزادی خواه

سلمان اسحاقی

احمد امیرآبادی فراهانی

منصوره پاشایی

حسینعلی حاجی دلیگانی

سید کریم حسینی

سید کاظم دلخوش

سید محسن دهنوی

محمد سفری

محمدرضا صباغیان

سید صادق طباطبایی نژاد

ابراهیم عزیزی

سید مهدی فرشادان

جبار کوچکی نژاد

حسین محمد صالحی

مرتضی محمودوند

سید کاظم موسوی

سید علی موسوی 

سید ناصر موسوی لارگانی

علی کریمی

روح الله متفکر آزاد

سمیه محمودی

روح الله نجابت عضو هیئت رییسه سنی مجلس در ادامه داوطلبین ناظر هییت رییسه مجلس را به شرح زیر اعلام کرد.

محسن پیرهادی

حسین حسین زاده

علی رضایی

حجت الاسلام علیرضا سلیمی

محمد حسین فرهنگی

غلامعلی کوهساری

غلامرضا نوری

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس یازدهم انتخابات فراکسیون انقلاب هیئت رئیسه مجلس انتخاب شدند مجلس یازدهم ریاست مجلس هییت رییسه شرح زیر نواب رییس روز گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • گزینه اصلی مدیرعاملی استقلال مشخص شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • زمان و مدت تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت