Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@05:46:27 GMT

استقرار حاکمیت اسلامی هدف شهید نواب صفوی بود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۸۸۲۶

استقرار حاکمیت اسلامی هدف شهید نواب صفوی بود

حجت‌الاسلام علی اکبری با اشاره به اینکه استقرار حاکمیت اسلامی هدف شهید نواب صفوی بود، هنر این شهید را باز کردن معبر به سوی آزادی و استقلال دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت‌الاسلام «محمد جواد علی اکبری»، شامگاه ( ۲ بهمن) در سی و هشتمین یادواره شهدای فداییان اسلام و بزرگداشت شهیدان حاج قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و شهدای محور مقاومت در مسجد جامع شهرستان قائمشهر گفت: شهید نواب در آغاز راه و شهید قاسم سلیمانی در میانه راه به شهادت رسیدند و اهداف مشترکی را هر دو این شهید والامقام داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور اظهار کرد: راز و سری برای انسان هایی که موثر هستند، وجود دارد که شهید نواب صفوی با ۳۰ سال سن چنین عظمتی را خلق می کند و همچنین ویژگی در سردار قاسم سلیمانی نیز وجود داشت.

 

وی بیان کرد: ایمان و جهاد، کلید شخصیت نواب و نواب ها است که با ایمان به عرصه جهاد، وارد شد و مجاهدت را از سر صدق و اخلاص، انجام داد.

 

حجت‌الاسلام علی اکبری ابراز کرد: مومن هنگامی که وارد جهاد می شود، خالص می شود و از همان لحظه جهاد، ایمانش وارد مرحله جدیدی می شود که هر چه بزرگ تر باشد، ایمانش صیقل پیدا می‌کند و به این مرحله در قرآن، صدق گفته می شود.

 

امام جمعه موقت تهران گفت: فرصت را غنیمت بشماریم برای اینکه ایمان ما، خالص باشد و هنگامی انسان مومن و مجاهد به این مرحله وارد شود، بی قرار می شود و حال عجیبی، پیدا می کند و دیگر تاب ماندن در این دنیای فانی را ندارد و حاکمیت غیر حق، کفر، استعمار و استثمار را تحمل نمی کند.

حجت‌الاسلام علی اکبری اظهار کرد: پاداش چنین مجاهدتی، شهادت است و خدای متعال به او، چنین پاداشی را می دهد و کسانی موفق می شوند و به شهد شهادت، نایل می شوند و برخی نیز در صف شهادت، قرار می گیرند.

 

وی بیان کرد: فداییان اسلام در شب تاریک ظلمانی که از یک طرف جهل مردم و از طرف دیگر ظلمات استبداد و از طرف دیگر ظلمات نظام شاهنشاهی بود، قرار داشتند.

 

حجت‌الاسلام علی اکبری با اشاره به اینکه برای جامعه امروز، آن روزگار قابل تصور نیست، افزود: ملتی که سرمایه عظیم تاریخی و الهی در اختیار داشت به ذلت و خواری زیر سایه شوم استبداد قرار گرفتند.  

 

وی ابراز کرد: آذرخش نواب صفوی یعنی طلوع نور ایمان از قلب انسان مومن مجاهد و بی قرار شهادت که یکپارچه شجاعت، شرف و غیرت بود.

حجت‌الاسلام علی اکبری گفت: نواب صفوی، مشرف به ریشه سیادت و لباس روحانی بود و در مکتب امام صادق (علیه السلام)، تلمذ کرد و همچنین پای درس علامه امینی نشست

 

وی اظهار کرد: شهید سید مجتبی نواب صفوی دارای بصیرت الهی بود که حاصل سجده ها، عبادت ها، خودسازی، مطالعات و نیات پاک است

 

حجت‌الاسلام علی اکبری با اشاره به اینکه نواب یک آذرخش بود و ستاره های پیرامونش یعنی فداییان اسلام را ایجاد کرد و اعلام موجودیت کرد، افزود: اتحاد، برادری و استقامت از ویژگی های آنها بود و اینچنین موجب تحول در ایران شد و در حال حاضر نیز خط مشی محسوب می شود.

 

وی، استقرار حاکمیت اسلام را هدف شهید نواب دانست و بیان کرد: تحقق حاکمیت الهی، مقصد انبیا و اولیای الهی بود.

حجت‌الاسلام علی اکبری ابراز کرد: آهنگ سخن شهید نواب، آهنگ بیداری بود و از فقهای آن زمان، مجوز مجاهدت و مبارزه را گرفت و حاصل این معامله، این می شود که این سید عالی قدر، شجاع و غیور با فهم عالی از دین و درک درست از زمانه، وارد میدان شد و اقدام وی، نقطه آغاز تحول در دوران گشت

 

وی اظهار کرد: هنر نواب صفوی، باز کردن معبر به سوی آزادی و استقلال است که بعد از وی، مسیر راه شهدای ۱۵ خرداد و امام خمینی (رحمت الله علیه) شد .

 

امام جمعه موقت تهران بیان کرد: شهدای ۱۵ خرداد، دفاع مقدس و شهدای مدافع حریم و حرم از شاگردان مکتب نواب، مکتب سیدالشهدا (علیه السلام) و در واقع از مکتب فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) هستند.

 

«حسن طاهری اطاقسرا»، مسئول فداییان اسلام مازندران در این یادواره ضمن خیر مقدم به حاضرین و مسئولان کشوری و استانی طی سخنانی گفت: این مراسم همزمان با ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس و شهدای محور مقاومت شده است.

 

وی با اشاره به اینکه نواب، پایگاه مقاومت را ایجاد کرد و پایه گذار حکومت اسلامی بود، اظهار کرد: حاج قاسم، آنچه که آرزوی شهید نواب بود را محقق کرد.

به گزارش شبستان، مداحی ایمان حسینی از ذاکرین اهل بیت (علیهم‌السلام)، پایان بخش این برنامه با شرکت گسترده آحاد مردم بود.

پایان پیام/86

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما فهما سردار سلیمانی رویداد ملی فهما مسجد جامع قائمشهر رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور سردار حاج قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر

همشهری- مهدیه تقوی راد: اگر برای تماشای لاله‌های منطقه حفاظت‌شده گلستان کوه خوانسار دیر بجنبید و بعد از پایان اردیبهشت به این منطقه سفر کنید، دیگر هیچ لاله‌ای را نمی‌بینید ، اما نگران نباشید،‌خوانسار اینقدر اماکن و جاهای دیدنی دارد که دست خالی از این شهر کوهستانی بر نمی گردید.

موقعیت: استان اصفهان، ۱۵کیلومتری جنوب شهرستان خوانسار، روستای دره بید

فاصله با تهران: ۳۹۵کیلومتر

چطور برویم: مسیر آزادراه خلیج‌فارس و آزادراه امیرکبیر را ادامه دهید بعد از گذشتن از آزادراه کاشان – گلپایگان به سمت خوانسار حرکت کنید.

دیدنی‌های اطراف دشت: مسجدجامع خوانسار، خانه حبیبی‌ها، ‌غار و کوه هیکل، ‌آسیاب آبی خوانسار، بقعه بابا عدنان، امامزاده شاهزاده احمد

امکانات: نمازخانه، سرویس بهداشتی، پارکینگ

امکان کمپ زدن: ندارد

پوشش گیاهی: لاله‌های واژگون، موسیر، گزانگبین، باریجه و انواع دیگری از گیاهان مرتعی، گز علفی، ریواس، کنگر، مرزنجوش، آویشن، گون

معرفی: منطقه حفاظت شده گلستان کوه یکی از باارزش‌ترین گیاهان بومی ایران یعنی لاله واژگون را در خود جای داده است. این منطقه با وجود قرارگیری در کویر مرکزی ایران دارای اقلیمی کوهستانی است و آب و هوای خنکی دارد.

جشن لاله‌های سر به زیر

هر سال در فصل شکفتن لاله‌ها، جشنواره‌ای در این منطقه برگزار می‌شود و مردم محلی با سورنازنی، چوب‌بازی و برپایی بازارچه صنایع‌دستی شکفتن لاله‌های واژگون را جشن می‌گیرند. این گلها در میان بوته‌های گزانگبین و حتی روی صخره‌ها می‌رویند و برخی از گل‌های این منطقه خاصیت دارویی هم دارند. بهترین زمان بازدید از این منطقه از فروردین‌ماه تا اواسط خردادماه است. در این منطقه جانوران کمیابی مثل خرس سیاه، گرگ، شغال، تشی (نوعی جونده با بدن پوشیده از خار)، سمور، سنجاب، گراز وحشی، قوچ و میش هم زندگی می‌کنند. خانه تاریخی ابهری‌ها هم یکی دیگر از دیدنی‌های خوانسار است که توسط «حاج سیدمحمدباقر ابهری» بیش از ۲۰۰سال قبل در زمینی ۸۰۰متری ساخته شده است و به‌تازگی مورد بازسازی قرار گرفته است. این خانه یادگاری به‌جای مانده از دوران قاجار بوده و معماری آن، نقاشی‌ها و گچبری‌هایش به خوبی معرف سبک آن دوران است.

تماشای جاذبه‌ها

پارک جنگلی سرچشمه یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری و جاهای دیدنی خوانسار است. در وسط این پارک حوضچه‌های زیادی وجود دارد که آب آنها از چشمه‌های موجود در «کوه سیل» سرازیر می‌شود. چشمه‌های متعدد این پارک شامل «چشمه مرزنگوش»، «چشمه شترخون»، و «چشمه پیر» می‌شود. این چشمه‌ها، آب خنک و گوارایی دارند؛ به‌طوری که مردم هم از آب آنها می‌نوشند، هم مقداری با خود به خانه می‌برند. سکوهایی هم برای نشستن مردم در این پارک تعبیه شده است. تپه آریایی‌ها، در روستای رحمت‌آباد در فاصله ۳۵ کیلومتری شمال‌شرق خوانسار نیز یادگاری از زمان آریایی‌هاست که در گذشته غارهایی در دل این تپه قرار داشته که این تپه‌ها را از زیر به هم متصل می‌کرده و محل زندگی بوده است. هنوز هم آثاری از درهای سنگی در این تپه مشاهده می‌شود. ساختمان‌های خشتی که در چند طبقه بالای غارها از دامنه تا قله بنا شده‌اند، شکل خاصی به تپه داده‌ و آن را خاص و منحصربه‌فرد کرده‌اند.

اماکن تاریخی

-مقبره بابا پیر:‌در پارک سرچشمه خوانسار قرار دارد و متعلق به شیخ ابا عدنان قریشی، یکی از عرفای بزرگ قرن هفتم هجری است. این مقبره در دوره صفویه، روی چشمه‌ای به همین نام ساخته شده است و مورد احترام اهالی خوانسار قرار دارد.

خانه حبیبی‌ها : این خانه با سر در باشکوه و معماری بسیار زیبا و کم‌نظیرش، توجه هر بیننده یا صاحب ذوق و هنری را به خود جلب می‌کند. هر ساله در ایام محرم، مراسم عزای حسینی در این خانه تاریخی و باشکوه برگزار می‌شود و به همین دلیل این خانه با نام حسینیه حبیبی‌ها میان مردم شهرت دارد.

مدرسه مریم ‌بیگم صفوی: به حوزه علمیه آیت ‌الله علوی نیز مشهور است، قدیمی ‌ترین مدرسه خوانسار است که در زمان صفویه توسط مریم بیگم شاهزاده صفوی بنا شده است. در سال ۱۱۰۶ هـ. ق همزمان با سلطنت شاه‌ سلیمان صفوی و به‌ دستور مریم ‌بیگم صفوی ساخته شده است. دو لوح سنگی حاوی کتیبه از مدرسه قدیمی و کتیبه سردر مدرسه در موزه ایران باستان نگهداری می ‌شود.

کد خبر 847740 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم خانواده

دیگر خبرها

  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • شوراها حلقه میانی بین حاکمیت و مردم هستند
  • شوراها حلقه میانی اصلی حاکمیت و مردم است / از خدمات نظام باید دفاع شود
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • ۷۵۰ شهید دفاع مقدس تک فرزند خانواده بودند
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است