Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@11:45:29 GMT

از نواب صفوی تا زنده یاد علی حاتمی

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۴۳۰۸

از نواب صفوی تا زنده یاد علی حاتمی

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ «جشنواره مستند» شبکه چهار سیما که پخش آن از 18 خرداد ماه آغاز شد، این هفته با پخش 7 فیلم مستند به پایان می رسد.

بنابراین گزارش، نواب، پروپاگاندا، نا آباد، فیلسوف گفتگو (2 قسمت) ، هشت بهانه کوچک برای یادآوری و آن معلم بی استاد عناوین مستندهایی است که به ترتیب از 25 تا 31 خرداد ماه هر شب ساعت 23 پخش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه توضیحات هرکدام از این فیلم های مستند آمده است:

مستند «نواب» به کارگردانی سید حسن یوسفی و تهیه کنندگی مهدی مطهر روز شنبه 25 خرداد پخش می شود.

 این مستند نوعی پرتره است از شهید سید مجتبی میرلوحی که به نواب صفوی معروف است. و در آن سعی شده است تا در کنار معرفی شخصیت نواب، شروع و پایان فدائیان اسلام و بررسی عملکرد آن ها نیز در روایت این مستند گنجانده شود. اعدام های انقلابی فدائیان و نواب نیز از مسائلی است که در این مستند به نمایش گذاشته شده است. 

مستند «پروپاگاندا» که به فریب رسانه‌ای در غرب و تلاش غول های بین المللی این حوزه برای القای مفاهیم دلخواهشان می پردازد روز یکشنبه به نمایش در می آید.

مستند «پروپاگاندا» در مصاحبه با اساتید و منتقدان به بررسی مفهوم پروپاگاندا و چگونگی عملکرد آن می پردازد. در این مستند بیان می شود که رسانه ها بهترین عاملان اجرای پروپاگاندا و تغییر نگرش مردم به موضوعات مورد نظر هستند.

مصاحبه با نوام چامسکی پدر زبان‌شناسی مدرن و تحلیل‌گر سیاسی سرشناس آمریکایی ، نانسی اسنو نویسنده و ادوارد هرمن هنرپیشه آمریکایی بخش های مختلف «پروپاگاندا» به تهیه کنندگی و کارگردانی محمد طیب  را تشکیل می دهند.

مستند «ناآباد» به تهیه‌کنندگی روح‌الله رفیعی و کارگردانی مشترک امیر عظیمی و محسن صادقی روز دوشنبه 27 خردا پخش می شود.

«ناآباد» مستندی است که به تأثیر جداره‌های شهری بر روان شهروندان پرداخته است.این اثر به موضوع سبک زندگی از زاویه طراحی و مناظر شهری پرداخته است و تأثیر ناهمگونی مناظر شهری و اغتشاشات بصری را روی ذهن و روان مردم بررسی می‌کند.

«ناآباد» با استخراج دلایل ناهمگونی مناظر شهری و اغتشاشات بصری به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه خودخواهی‌ها و بی‌توجهی‌های انسان به اطرافش، موجب بروز مسائل و مشکلاتی در زندگی شده است.

مستند «فیلسوف گفتگو» در دو قسمت 28 و 29 خرداد ماه به نمایش در می آید.

فیلم مستند بلند «فیلسوف گفتگو» پرتره‌ای درباره غلامحسین ابراهیمی دینانی است که سیدجواد میرهاشمی و کریم فیضی در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی آن را تهیه کرده اند.

«فیلسوف گفتگو» زندگی و اندیشه فیلسوف ایرانی «غلامحسین ابراهیمی دینانی» را به تصویر می‌کشد که عمده شهرت وی بواسطه پژوهش در حکمت اشراق و سهروردی و احیای آن در سال‌های اخیر است. وی با بررسی تمامی آثار و نوشته‌های شیخ شهاب‌الدین سهروردی تاکنون چندین کتاب مهم در رابطه با فلسفه و افکار این فیلسوف ایرانی نگاشته‌است.

این فیلم یک شناخت کاملا متفاوت از استاد دینانی را به تماشاگران ارائه می‌دهد و به خلوت ایشان به معنای مردم‌داری، نحوه تدریس، خطابه‌ها، همایش‌ها و سمینارهای وی و ... توجه دارد.

مستند «هشت بهانه کوچک برای یادآوری» که در زمینه سیره و منش امام موسی صدر ساخته شده است پنجشنبه 30 خرداد ماه پخش می شود.

این مستند ۴۰ دقیقه ای که بر اساس ۸ فایل چند رسانه ای کمتر دیده شده از امام موسی صدر ساخته شده است به بررسی ابعاد شخصیتی او می پردازد و در مصاحبه با برخی از نزدیکان و علاقمندان به آثار امام موسی صدر، برخی از ویژگی های فردی و اجتماعی وی را تشریح می کند.

در این مستند با افراد مختلفی از جمله محمدمهدی مهتدی سفیر سابق ایران، حجت الاسلام زائری، عادل پیغامی، نماینده جنبش امل لبنان در ایران و برخی دیگر از نزدیکان امام موسی صدر مصاحبه شده است.

مستند «آن معلم بی استاد» درباره زنده یاد علی حاتمی فیلمنامه نویس و کارگردان فقید سینما و تلویزیون ایران است . که روز جمعه 31 خرداد ماه به نمایش در می آید.

«آن معلم بی استاد» به کارگردانی سید وحید حسینی و محدثه گلچین عارفی در واقع گرامیداشتِ علی حاتمی کارگردانِ مؤلفِ سینمای ایران به روایتِ هنرمندانِ بزرگی است که با او همکاری داشته اند و در آن به ویژگی های آثارِ حاتمی از جنبه های مختلف نظیر متن، موسیقی، گریم، صحنه آرایی، دوبله، بازیگری و... اشاره شده است.

فیلم مصاحبه محور است و به مرورِ آثارِ حاتمی می پردازد. عزت الله انتظامی، جمشید مشایخی، علی نصیریان، داوود رشیدی، محمد علی کشاورز، منوچهر اسماعیلی، ناصر طهماسب، حسین علیزاده، احمد بخشی کارگردان و دستیارِ علی حاتمی، عبدالله اسکندری، ارسلان کامکار، حجت شکیبا نقاش و محمود بصیری این فیلم را روایت می کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نا آباد غلامحسين ابراهيمي ديناني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت یکم خرداد در تقویم به نام «روز لرستان»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، استاندار لرستان در آئین تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان، از نام‌گذاری اول خرداد سالروز عملیات حاج عمران به عنوان روز لرستان در تقویم خبر داد.
ابوطالب شفقت گفت: این نامگذاری به مناسبت سالروز عملیات حاج عمران، غرورآفرینی رزمندگان لرستانی و تقدیم صد‌ها شهید صورت گرفته است.
شفقت همچنین با گرامیداشت روز کارگر و معلم، گفت: کارگر تقویت کننده مسیر خودکفایی جمهوری اسلامی است.
ابوطالب شفقت گفت: امروز در نبرد اقتصادی نیازمند کار جهادی و حمایت از تولید داخل هستیم.
استاندار لرستان با بیان اینکه پایداری نظامی اسلامی به تقویت و در صحنه‌بودن نیروی انسانی است، افزود: پایداری جمهوری اسلامی به عمل درست معلمین و کارگران است.
شفقت، سهم اشتغال استان را پائین دانست و افزود: لرستان علی‌رغم برخورداری از نیروی انسانی باکفایت، مواهب طبیعی و خدادادی، قرار گرفتن در نقطه استراتژیک کشور، اما سهم اشتغال کارگری پائینی دارد.
وی تصریح کرد: تأمین امنیت شغلی، ایجاد فضای کسب و کار برای کارفرمایان و ایجاد فضا برای بازار تولیدگران ضروری است.
استاندار لرستان با تأکید بر لزوم افزایش کیفیت محصولات تولیدی، تصریح کرد: باید با تولید محصولات باکیفیت سهمی از بازار‌های خارجی را پیدا کنیم.
مدیر کل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان لرستان نیز در این مراسم با اشاره به جایگاه کار و کارگر، با بیان اینکه استان ما به دلایل مختلف از صنعت‌های مادر کم بهره بوده است گفت: اگر استان لرستان متفاوت دیده نشود ما شاهد ایجاد تحول و ایجاد اشتغال در این استان نخواهیم بود.
سید فرهاد ناصری نیا در این زمینه افزود: تا معافیت‌های مالیاتی، نرخ دستمزد و مشوق‌های کارگری اتفاق نیفتد سرمایه‌گذار رغبتی به سرمایه گذاری ندارد.
مدیر کل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان در بخش دیگری از سخنانش خواستار ایجاد بازارچه‌های مشاغل خورد دائمی در استان شد.
لازم به ذکر است جامعه کارگری کشور تا کنون نزدیک به ۱۴ هزار شهید را تقدیم انقلاب اسلامی کرده که سهم لرستان ۲۰۴ شهید کارگر می‌باشد.
۱۸ هزار و ۹۱۵ کارگاه با ۱۳۸ هزار و ۵۱۷ کارگر در لرستان فعال است.
در ادامه از نخبگان جامعه کار و تولید لرستان قدر دانی شد.

دیگر خبرها

  • فیلم های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • ثبت یکم خرداد در تقویم به نام «روز لرستان»
  • برنامه آزمون‌های نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • انتشار سریال آیدا پناهنده از سوم خرداد
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • اعزام زائران به سفر حج از بوشهر ۴ و ۵ خرداد
  • تیم ملی فوتبال در این تاریخ به اردو می‌رود
  • اعلام زمان اردوی تیم ملی
  • زمان اردوی تیم ملی مشخص شد