Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از انتخاب مجدد علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس با ۱۵۵ رأی، علی مطهری، مسعود پزشکیان و محمدحسین فرهنگی و عبدالرضا مصری نامزد تصدی نایب رئیسی مجلس دهم شدند.

به گزارش مشرق، جلسه علنی صبح امروز یکشنبه (۵ خردادماه ۹۸) نمایندگان مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم‌اکنون ۲۲۱ نفر از نمایندگان مجلس در صحن علنی حضور دارند که بر این اساس کُرسی ۱۲ نماینده مجلس خالی است.

انتخاب اعضای جدید هیأت رئیسه مجلس برای چهارمین و آخرین سال فعالیت مجلس دهم دستور کار نشست علنی صبح امروز پارلمان است.

لاریجانی رئیس مجلس ماند

برگزاری انتخابات هیأت رئیسه مجلس اولین دستورکار جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) پارلمان بود که طی آن علی لاریجانی و محمدرضا عارف برای ریاست پارلمان کاندیدا شدند.

پس از رأی‌گیری برای ریاست مجلس، علی لاریجانی با کسب ۱۵۵ رأی از ۲۷۹ آرای مأخوذه مجدداً به عنوان رئیس پارلمان برای سومین سال فعالیت مجلس دهم برگزیده شد.

علی لاریجانی سال گذشته با کسب ۱۴۷ رأی به عنوان رئیس مجلس انتخاب شده بود.

محمدرضا عارف نیز با کسب ۱۰۵ رأی، از رسیدن به کرسی ریاست مجلس بازماند.

محمدجواد ابطحی نیز ۹ رأی نمایندگان مجلس را به خود اختصاص داد.

۵ رأی هم باطل اعلام شد.

پزشکیان و مصری نواب اول و دوم مجلس شدند

پس از انتخاب مجدد علی لاریجانی به عنوان رئیس مجلس با ۱۵۵ رأی، علی مطهری، مسعود پزشکیان و محمدحسین فرهنگی و عبدالرضا مصری نامزد تصدی نایب رئیسی مجلس دهم شدند.

پس از رأی‌گیری، از مجموع ۲۸۰ آرای مأخوذه، مسعود پزشکیان با ۱۴۸ رأی و عبدالرضا مصری ۱۴۳ به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه جدید مجلس دهم انتخاب شدند.

نمایندگان پس از انتخاب نواب هیأت رئیسه، وارد انتخاب دبیران و کارپردازان (ناظران) هیأت رئیسه مجلس شدند.

بدین ترتیب علی مطهری با ۱۲۸ رأی از نایب رئیسی اجلاسیه چهارم مجلس دهم شورای اسلامی بازماند.

۶ دبیر هیأت رئیسه مجلس دهم انتخاب شدند

نمایندگان مجلس در این جلسه پس از انتخاب علی لاریجانی به عنوان رئیس و مسعود پزشکیان و عبدالرضا مصری به عنوان نواب اول و دوم هیأت رئیسه، وارد انتخابات دبیران هیأت رئیسه شدند.

از میان ۱۵ کاندیدا برای تصدی پست دبیری هیأت رئیسه مجلس دهم، محمدعلی وکیلی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، علی‌اصغر یوسف‌نژاد، علیرضا رحیمی، احمد امیرآبادی‌فراهانی و اکبر رنجبرزاده از مجموع ۲۷۴ آرای مأخوذه به عنوان دبیران هیأت رئیسه مجلس انتخاب شدند.

احمد امیرآبادی، اکبر رنجبرزاده، سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، محمدحسین فرهنگی، علی‌اصغر یوسف‌نژاد، غلامرضا کاتب، محمدعلی وکیلی، سیدناصر موسوی‌لارگانی، محمدجواد جمالی‌نوبندگانی، سکینه الماسی، محمدمهدی افتخاری، عبدالکریم حسین‌زاده، سیده‌حمیده زرآبادی، علیرضا رحیمی، زهرا ساعی، رحیم زارع، علی ادیانی، نبی هزارجریبی، محمدرضا صباغیان، سیدمهدی فرشادان، عبدالحمید خدری و زهرا سعیدی کاندیدای تصدی پست دبیری هیأت رئیسه جدید مجلس دهم بودند.

لاریجانی، عارف وابطحی نامزد ریاست مجلس شدند

جلسه علنی صبح امروز یکشنبه (۵ خردادماه ۹۸) نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با دستور کار برگزاری انتخابات هیأت رئیسه جدید پارلمان برای چهارمین سال فعالیت مجلس دهم شورای اسلامی آغاز شد.

بر این اساس، علی لاریجانی نماینده مردم قم و رئیس مجالس هشتم، نهم و دهم و محمدرضا عارف نماینده تهران و رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی و محمدجواد ابطحی نماینده مردم خمینی شهر کاندیدای تصدی پست ریاست در هیأت رئیسه جدید در اجلاسیه چهارم مجلس دهم شدند.

رأی‌گیری از نمایندگان برای انتخاب رئیس مجلس برای سال چهارم فعالیت پارلمان دوره دهم در حال برگزاری است.

مطهری، پزشکیان، مصری و فرهنگی کاندیدای نایب رئیسی مجلس شدند

در این جلسه نمایندگانی که کاندیدای نایب رئیسی مجلس بودند، اسامی خود را به هیأت رئیسه مجلس اعلام کردند.

بر این اساس، عبدالرضا مصری، علی مطهری، مسعود پزشکیان و محمدحسین فرهنگی کاندیدای تصدی نایب رئیسی مجلس دهم شدند.

رأی‌گیری برای انتخاب ۲ نایب رئیس مجلس دهم هم‌اکنون در حال برگزاری است.

نمایندگان مجلس دهم پس از انتخاب نواب رئیس، وارد انتخاب دبیران (منشی‌ها) و کارپردازان (ناظران) هیأت رئیسه مجلس دهم خواهند شد.

پزشکیان و مطهری از طرف فراکسیون امید و مصری و فرهنگی از طرف فراکسیون‌های ولایی و مستقلان کاندیدای نایب رئیسی مجلس شدند.

کاندیداهای دبیران و ناظران هیئت رئیسه مجلس مشخص شدند

سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۵ خردادماه) مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای گزینه ناظران مجلس برای اجلاسیه چهارم مجلس دهم را معرفی کرد که براین اساس: اسدالله عباسی، عبدالکریم حسین زاده، محمود صادقی، سیدمهدی مقدسی، بهروز نعمتی، محمد آشوری تازیانی، سیدقاسم جاسمی، قاسم احمدی لاشکی، سیدعلی ادیانی به عنوان کاندیداهای ریاست اعلام شدند.

وی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، کاندیداهای گزینه دبیران هیأت رئیسه مجلس برای اجلاسیه چهارم مجلس دهم را معرفی کرد که براین اساس غلامرضا کاتب، محمدعلی وکیلی، احمد امیرآبادی فراهانی، سمیه محمودی، علی اصغر یوسف نژاد، اکبر رنجبرزاده، رسول خضری، علیرضا رحیمی، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی، بهروز بنیادی، فاطمه سعیدی، رضا کریمی، عباس گودرزی و محمدرضا صباغیان بافقی، به عنوان کاندیداهای دبیران هیأت رئیسه مجلس دهم اعلام شدند. گفتنی است از این تعداد تنها ۶ نفر به عنوان دبیر انتخاب خواهند شد.

قاضی زاده در جریان برگزاری انتخابات هیأت رئیسه چهارمین اجلاسیه دوره دهم مجلس، اسامی ۹ کاندیدای کارپردازی مجلس را اعلام کرد.

اسدالله عباسی، عبدالکریم حسین‌زاده، محمود صادقی، سید مهدی مقدسی، بهروز نعمتی، محمد آشوری، سید قاسم جاسمی، قاسم احمدی لاشکی و سید علی ادیانی کاندیدای کارپردازی مجلس شورای اسلامی هستند.

از بین این ۹ نفر سه نفر با رأی نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای کارپردازی هیأت رئیسه چهارمین اجلاسیه دوره دهم مجلس انتخاب خواهند شد.

رأی گیری برای انتخابات هیأت رئیسه مجلس آغاز شد

هم اکنون مجلس شورای اسلامی در حال رأی گیری برای انتخاب رئیس مجلس شورای اسلامی برای سال چهارم هستند.

جواد ساداتی نژاد از فراکسیون ولایی، قاسم میرزایی نیکو از فراکسیون امید و مهرداد لاهوتی از فراکسیون مستقلین برای شمارش آرای این انتخابات، انتخاب شدند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: رونق تولید وعده های روحانی بازار سکه و ارز پرسپولیس پزشکان رئیس مجلس علی لاریجانی علی مطهری مجلس شورای اسلامی نایب رئیس مجلس هیات رئیسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۹۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟

به گزارش صدای ایران ، انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده مشخص شود.

بنابر روایت باشگاه خبرنگاران جوان، در دور اول انتخابات مجلس در تهران چهره‌هایی که در لیست‌های شورای ائتلاف، شورای وحدت و ائتلاف امنا بودند توانستند به مجلس راه پیدا کنند از این رو رقابت بر سر جلوس بر کرسی ریاست مجلس از همان فردای اعلام نتایج انتخابات آغاز شده است.

حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم در رده چهارم انتخابات مجلس در تهران گمانه‌زنی‌هایی را برای اینکه وی در مجلس دوازدهم کرسی ریاست را به رقبایش واگذار می‌کند شکل گرفته است، اما با وحدتی که بین شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی و جبهه پایداری شکل گرفته احتمال زیاد رقابتی بین این دو جریان وجود نداشته باشد، اما ائتلاف امنا که در خارج از این ائتلاف است جدی‌ترین رقیب قالیباف برای ریاست مجلس است.

سید محمود نبویان نفر اول انتخابات مجلس در تهران در کنار حمید رسایی، مرتضی آقاتهرانی، منوچهر متکی، مجتبی ذوالنوری و حمیدرضا حاجی‌بابایی ازجمله افرادی هستند که نام آنها در کنار نام قالیباف برای ریاست مجلس شنیده شده البته با توجه به ائتلاف شانا و پایداری به‌طور قطع باید یا قالیباف و یا آقاتهرانی نامزد ریاست قوه مقننه شوند.

البته با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ منتخب مجلس دوازدهم (تا قبل از برگزاری دور دوم انتخابات مجلس) از لیست شورای ائتلاف هستد به نظر می‌رسد گزینه اصلی برای ریاست مجلس همان رئیس مجلس یازدهم یعنی محمدباقر قالیباف باشد.

با توجه به اینکه ائتلاف امنا برای ریاست مجلس رقابت نزدیکی با شورای ائتلاف دارد این احتمال وجود دارد ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس یکدست نشود و از جریان‌های مختلف در آن حضور داشته باشند.

تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود

مجتبی یوسفی عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم گفت: الان زود است و نباید برای ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس آینده عجله کرد.

وی اظهار کرد: هر قوه‌ای یکسری مزایا و معایبی دارد و برای اینکه معایبمان را کم کنیم باید ساختار تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و مسئولیت‌ها با همراهی نمایندگان مجلس صورت گیرد.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: تضارب آرا اشکال ندارد و نظرات و جریان‌های مختلف باعث رشد، چالش و پخته‌تر شدن غنای بحث‌ها می‌شود، اما اینکه به تفرقه و چنددستگی برسد نه به نفع نظام و نه به نفع کشور است.

یوسفی ادامه داد: اینکه انتقاد به تخریب و دودستگی برسد و هم در مجلس فعلی و هم در مجلس آینده تصمیم‌هایی که باید بین نمایندگان گرفته شود، از بیرون گرفته شود قطع‌به‌یقین باعث ضرر قوه مقننه می‌شود و اقتدار مجلس کاهش پیدا می‌کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: درباره ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس بعد نمی‌توان پیشداوری کرد، اما نظرم این است که باید کار مجلس به نمایندگان سپرده شود.

با توجه به اینکه مجلس جایی است که همه دیدگاه‌ها و تفکرات باید در آن باشند جریان‌های سیاسی نباید از تضارب آرا برای اداره مجلس خود را محروم کنند.

دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم

روح‌الله متفکرآزاد عضو هیئت‌رئیسه مجلس یازدهم گفت: معتقدم مجلس جایی است که همه باید باشند و در آن حرف بزنند.

وی اظهار کرد: می‌توان در یک جامعه متکثر با دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف بدون دعوا، جنگ، هتاکی، پرده‌دری با سلم و صفا و وحدت زندگی کرد و اهداف را پیش برد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس بیان کرد: اینکه هرکسی بتواند حرف خود را بزند به رشد و پیشرفت کشور کمک می‌کند لذا امیدوارم مجلس بعدی مجلسی باشد که هر دیدگاهی امکان بیان نظرش را داشته باشد و جمع‌بندی آن بشود تلخ نکردن ذائقه مردم و نشان دادن اینکه همه تلاش ما برای رفع مشکلات کشور است و دعواهایمان هم این باشد که چگونه می‌توان مشکلات کشور را حل کرد نه اینکه من کدام سمت بنشینم، چون من دعوا بر سر صندلی را خیلی دوست ندارم.

برای تشکیل مجلس دوازدهم باید تا هفت خرداد صبر کرد تا هیئت‌رئیسه سنی مجلس انتخابات هیئت‌رئیسه را برگزار کند البته به‌غیر از رقابت بر سر ریاست مجلس آینده، رقابت برای حضور در ترکیب هیئت‌رئیسه بین نمایندگان هم داغ خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تصاویری از علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم سالگرد شهید مطهری/ محسن هاشمی هم آمد
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • (عکس) لاریجانی و ناطق در سالگرد مطهری
  • ۲ عکس از چهره غمگین علی لاریجانی و ناطق نوری در یک مراسم
  • برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • تصویری از ۳ کاندیدای اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!